top of page

Progresul si implinirile sunt esentiale pentru Young Living!

De fiecare data cand un membru Young Living avanseaza si atinge nivelul argint, aur, platina sau diamant, compania marcheaza evenimentul printr-o invitatie la Conventia Globala sau cea Europeana. 

Mai mult decat atat, vei fi invitat sa iei parte la o experienta unica, vizitand familia Young Living in America, Ecuador si in cele mai impresionante zone ale planetei pentru a fi rasfatat asa cum meriti si pentru a o intalni pe Mary Young, inconjurata de iubitori de uleiuri din intreaga lume.

Membri calificati ai YL sunt invitati sa isi aduca membri ai familiei sa ii insoteasca in aceste excursii exclusiviste. Biletele pentru cel drag tie sunt disponibile dupa ce membrul calificat primeste o invitatie pentru a se inregistra la rasfatul de recunoastere YL .

Silver Logo72.jpg

Silver Retreat

SALT LAKE CITY, UTAH, THE USA

Vino cu noi si cu ceilalti membri Argint la evenimentul argint 2020- recunoasterea si trainingul pentru membrii Argint. Acest eveniment anual este obligatoriu pentru cei care doresc sa avanseze ca lideri in Young Living.

Inscrieri:
Fotografii de la evenimentele anterioare
gold last last 72.jpg

Gold Retreat

SPOKANE, WASHINGTON, THE USA

Vino cu noi in locul de o frumusete rara in nordul Idaho pentru conventia de aur 2020!  Acest eveniment anual este obligatoriu pentru cei care doresc sa avanseze ca lideri in Young Living.

Inscrieri:
Fotografii de la evenimentele anterioare
Young living equador .jpg

Platinum  Retreat

 

ECUADOR

Acest eveniment anual de recunoastere a membrilor de Platina este o ocazie unica de a experimenta implicarea Seed to Seal la ferma din Ecuador, de a dezvolta relatii cu ceilalti membri si de a absorbi frumusetea exotica a Ecuadorului.

Inscrieri:
Fotografii de la evenimentele anterioare
WhatsApp Image 2020-04-24 at 13.03.16.jp

Diamond Retreat

CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN LUME

Vino cu noi si ceilalti membri Diamant...

Inscrieri:
Fotografii de la evenimentele anterioare
bottom of page