Progresul si implinirile sunt esentiale pentru Young Living!

De fiecare data cand un membru Young Living avanseaza si atinge nivelul argint, aur, platina sau diamant, compania marcheaza evenimentul printr-o invitatie la Conventia Globala sau cea Europeana. 

Mai mult decat atat, vei fi invitat sa iei parte la o experienta unica, vizitand familia Young Living in America, Ecuador si in cele mai impresionante zone ale planetei pentru a fi rasfatat asa cum meriti si pentru a o intalni pe Mary Young, inconjurata de iubitori de uleiuri din intreaga lume.

Membri calificati ai YL sunt invitati sa isi aduca membri ai familiei sa ii insoteasca in aceste excursii exclusiviste. Biletele pentru cel drag tie sunt disponibile dupa ce membrul calificat primeste o invitatie pentru a se inregistra la rasfatul de recunoastere YL .

Silver Retreat

1 Octombrie 2020 - 4 Octombrie 2020

SALT LAKE CITY, UTAH, THE USA

Perioada de calificare: 1 Mai - 30 Aprile

Vino cu noi si cu ceilalti membri Argint la evenimentul argint 2020- recunoasterea si trainingul pentru membrii Argint. Acest eveniment anual este obligatoriu pentru cei care doresc sa avanseze ca lideri in Young Living.

Gold Retreat

28 Iulie 2020 - 1 August 2020

SPOKANE, WASHINGTON, THE USA

Perioada de calificare : 1 Mai - 30 Aprile

Vino cu noi in locul de o frumusete rara in nordul Idaho pentru conventia de aur 2020!  Acest eveniment anual este obligatoriu pentru cei care doresc sa avanseze ca lideri in Young Living.

Platinum  Retreat

10 Noiembrie 2020 - 15 Noiembrie 2020

ECUADOR

Perioada de calificare: 1 July - 30 June

Acest eveniment anual de recunoastere a membrilor de Platina este o ocazie unica de a experimenta implicarea Seed to Seal la ferma din Ecuador, de a dezvolta relatii cu ceilalti membri si de a absorbi frumusetea exotica a Ecuadorului.

Diamond Retreat

Aprile 2021

CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN LUME

Perioada de calificare: 1 Februarie- 30 ianuarie

Vino cu noi si ceilalti membri Diamant...

Social Media

Contacteaza-ne

PRIETENII NOSTRI